Post by planmarbnantina on Mar 13, 2022 2:21:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paper.io 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paper.io 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bezgalīgi kristāli kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Paper.io 3D 2022 version ▞▞▞
Tātad, es saņemu dažas reklāmas. Reklāmas spēles vidū? Tas ir liels nē. Nemaz nerunājot par to, ka pēdējo reizi, kad maksāju par reklāmām, tas nepalika manā kontā. Problēma numurs 2; spēlē ir kļūdas. Tas izslēdzas, sasalst un pat izdzēš mīklas apgabalus, kurus es jau aptvēru. Ja viņi novērsīs šīs problēmas, es jauninātu savu atsauksmi. Tomēr lielākoties es ar to nerēķinos.
Man patīk šī spēle, es esmu mamma, un man ir nepieciešams kaut kas, kas man atņem prātu! Esmu pabeidzis 75% formu, vai pievienosit jaunas? Es domāju, ka jums vajadzētu dot iespēju izvēlēties savu krāsu, man nepatīk vemšanas zaļā krāsa. Lūdzu, pievienojiet vairāk formu! Arī visiem maniem bērniem patīk šī spēle, un tā ir pieejama visās mūsu ierīcēs. Lielisks darbs
Tas bija lieliski un ļoti aizraujoši līdz brīdim, kad nonācu līdz citronam... lielo pabeidzu uz 100%, bet katru reizi, kad mēģinu tikt uz satelītu, tas traucas un tas pats satelītiem pēdējos 2... tātad būtībā esmu pilnībā pārspējis spēli.... bet es nevaru pabeigt pēdējos 3 satelītus.. ļoti nomākta!!!
Šī spēle bija ļoti šausmīga pieredze, kopš es to pirmo reizi izmēģināju. Kad es sāku atvērt lietotni, lietotne sāka aizkavēties visur, un grafika bija ārkārtīgi šausmīga. Ja ar to nepietiktu, bija arī reklāmas MID GAME. Vienīgais, kas man patika šajā spēlē, ir koncepcija par to, kā jums ir jāmēģina iekarot karti kā zemeslodi, tomēr kavēšanās, reklāmas un grafika man to sabojā.
Patīkami, bet ar pārāk daudz reklāmu. Tas pat parāda jums reklāmu, kad izvēlaties "savākt" opcijām "savākt" vai "skatīties reklāmu 3x".
Jutība ir slikta. Dažreiz ir grūti kontrolēt savu atskaņotāju
ļoti jautra spēle
PIEZĪME IZSTRĀDĀTĀJIEM: katru reizi, kad pārklāju 30% no galda, spēle avarē. Es varu būt pie 29,8% no galda un būt labi, bet, kad es sasniedzu 30%, tas ir pārāk daudz, lai spēle tiktu galā un tās kaput. Ziniet, man patīk šīs spēles koncepcija. Man pat varētu rasties kārdinājums maksāt par reklāmu neesamību. Bet es to nedarīšu, jo TAS. VEIDS. ARĪ. GLITCHY! GLITCHY! GLITCHY! Tas visu laiku sasalst, grafiska kļūme, spēle tiek pārtraukta, dažkārt tiek parādītas reklāmas, kas pārklāj tāfeli... sarakstu var turpināt un turpināt.
tas ir lieliski, kā visas bildes savienojas jūs varat darīt gandrīz jebko, tikai jūsu iztēle, jums noteikti ir jāiegulda daudz darba, lai to izdarītu mūsu labā. Tā ir mana mīļākā spēle, man patīk, kā jūs varat spēlēt ar ikvienu, jums ir visdažādākās formas. Es vēlos, lai es varētu to paveikt kopā ar jums, es nevaru sagaidīt 4. papīra io lietotni, un es noteikti to iegūšu, ja kādreiz varēšu tajā iesaistīties, tas būtu lieliski, es patiešām mīlu spēli. Paldies par visu smags darbs nevar sagaidīt, kad iznāks vēl viens paldies👏
Tā ir patiešām laba spēle, bet es kļūstu ļoti neapmierināta, kad nomirstu. Bet, izņemot to, tā ir lieliska spēle
Tā kopumā ir jautra spēle, taču šī spēle ir ļoti neveiksmīga. Man patīk šī spēle, bet tagad, kad es tagad spēlēju spēli, tā mani izgrūž no spēles, kad mēģinu. Pēc vairākkārtēju mēģinājumu es spēlētu, un tad tas mani izmestu spēles vidū. Tāpat spēlē nav īstu spēlētāju. Viss ir tikai datori, tāpēc tas ir garlaicīgi.
APK sākumlapa
Šī būtu diezgan jautra spēle, ja vien tas nebūtu nerimstošs reklāmu uzbrukums, kas mēģina jūs samaksāt par spēli. Acīmredzot izstrādātājiem nav ne jausmas, kā līdzsvarot reklāmas. Vai nu tas, vai arī viņiem ir vienalga. Man nav prātā pāris reklāmas šeit un tur, bet noteikti nav vērts ne laika, ne naudas par nepārtrauktu aizsprostu, kas notiek katrā ciklā. Ja vien jūsu laiks nav mazas naudas vērts, neuztraucieties ar šo spēli. Principa pēc viņu reklāmas lielo burtu lietojuma es nevaru iegādāties.
城市 火車 司機- 火車 遊戲 冒險 ipfk
Kopumā pārsteidzoša spēle. Esmu uzvarējis spēli 2 reizes, tāpēc ir vajadzīgi JAUNI līmeņi un formas. Dažas kļūmes, dažreiz man ir jāaizver spēle, pēc tam to dēļ jāatver, bet pēc tam viss ir kārtībā. Pat ar šīm 2 problēmām man joprojām patīk šī spēle! Tā ir arkādes spēle, kas sajaukta ar mīklām ar nelielu pielāgošanu. Mīlestība!
Tas ir ļoti neveiksmīgs, un vairāk nekā pusi laika es spēlēšu, un tas mani aizrauj. Vai arī tas vispār netiek ielādēts.
Enjoy the simplicity and strategy of an io game in a world with unique graphics. Paper.io is for the whole family and doesn't require an
Lieliska spēle, taču tai ir tikai daži līmeņi. Neturas pārāk ilgi.
Es mīlu šo spēli, bet es ienīstu reklāmas. Spēle ir ļoti aizraujoša labā nozīmē.
Paper.io 3D არკადული qnd
AirMail satur modernu pasta iespēju operētājsistēma iOS 9 ar 3D Touch atbalstu. ... Ja meklējat lielisku bezmaksas zīmēšanas lietotni, Bamboo Paper ir viens
Tas nav kā agrāk.. Iepriekš bija bezgalīgi daudz vietas, un mēs varējām pielāgot savu kastīti. Man arī nedaudz sāp galva, tāpat kā ar 3D formas kubu, kas mums jāpārklāj. Mums kādreiz bija plakana virsma..
Šī spēle ir patiešām jautra, taču dažreiz spēlēs rodas kļūmes, taču, izņemot to, turpiniet strādāt!
Paper.io 3D Pelihalli bfqr
Paper.io 3D Аркадни vwt
ŠĪ IR VIENA NO SPĒLĒTĀKĀKĀM SPĒLĒM, KO ES esmu SPĒLĒJIS. Spēles koncepcija ir jautra un interesanta. Tomēr daži līmeņi visā kļuva ļoti neveiksmīgi. Kad es spēlēju vaļu līmeni, viss atpalika un es zaudēju. Es mēģināju vēlreiz un notika tas pats. Tas notika nepārtraukti, līdz es padevos un atinstalēju. Es neiesaku.
Ļoti forša spēle jipi
Tiešām laba spēle, nav daudz reklāmu 3 dimensiju karte, kas ir jautrāka nekā paper.io 2, tā ir jānovērtē ar 5 zvaigznēm
Man patīk spēle, bet tāpat kā gandrīz katrs raunds, kad tu nomirsti, vienmēr beidzas kā sava veida kairinājums, ko jūs zināt? Bet galu galā tā man ir diezgan jautra spēle, kad esmu saspringta vai bēdīgs, es spēlēju šo spēli, jo tā man ir ļoti vienkārša un arī citiem cilvēkiem tā ir izaicinoša, bet man tā ir mana mīļākā spēle, man tā ļoti patīk. dažreiz es uz to dusmojos, bet tas nenozīmē, ka es to pilnībā neienīstu. Esmu 💀 ☠ līmenī un man ir grūti, jo man ir ļoti aizkavējies iPad, tāpēc tas ir grūti.
Sliktas sliktas reklāmas, piemēram, nopietni apturētas reklāmas
Patīk, bet ienīst!! Manuprāt, tas ir jautri un pat aizraujoši, taču tajā ir pārāk daudz reklāmu, un tas traucē tik daudz, ka, kad esmu gandrīz pabeidzis 100%, tas sasalst un aizver man lietotni, tad man viss jāsāk no jauna. Tas ir noticis daudzas reizes un tas ir kaitinoši!!
Tas ir ļoti aizkavējies, cilvēki ir patiešām rupji, piemēram, kad es uzlieku savu vārdu kā dontkillpls viņi komanda un pirmo reizi spēlēju (piemēram, tikko iekļuvu pēc instalēšanas), es saņemu reklāmu. Lūdzu, padariet šīs problēmas, padariet to mazāku:(
Man patīk šī spēle, es domāju, ka tā ir daudz jautrāka nekā paper.io2, un es visu atbloķēju 2 dienu laikā, bet reklāmas cilvēks, ko viņi mani nogalina, es būtu iedevis 5 zvaigznes, ja būtu mazāk reklāmu, es saņemu reklāmas spēles vidū un tā traucē, vai kad es pabeidzu satelītu, uznirst reklāma un es nesaņemu savu zonas lietu, un man atkal ir jāpārtaisa satelīts visu kver. Lūdzu, pievienojiet arī citus 3D objektus. Tagad tas kļūst apnicīgs, jo man viss ir atbloķēts.
Tas ir labi, man ir ļoti jautri pavadīt savu laiku, bet man ir 1 mīnuss Kad es spēlēju satelītu un neizdevās, man viss jāsāk no jauna Lūdzu, ievērojiet mani un izlabojiet to. Es vēlos, lai satelīts būtu kā milzis viens
10 DoRac līdzīgas NFT spēles - Pousada Nerd
Ļoti jautra spēle, izņemot to, ka tā vairs nav tiešsaistē? Kāpēc? Tas būtu daudz labāk tiešsaistē. Ir arī daudz reklāmu, kurām es varu tikt pāri, ja vien tas nav spēles vidū, ko tas ir darījis dažas reizes iepriekš. Zināms arī tad, kad tas mainījās, bet tagad, kad sākat spēli, tā atsāk no vietas, kur to pārtraucāt pēdējo reizi, kas var būt jautri, taču tas arī padara to pārāk vienkāršu.
hh
Man patīk šī spēle, bet tajā ir tik daudz reklāmu, tas ir kaitinoši. Tie tiek parādīti nejauši spēles vidū, un jūs galu galā skatāties vairāk reklāmu nekā spēlējat. Nav pietiekami daudz līmeņu ilgstošai spēlei, un tas regulāri avarē manu tālruni.
3 zvaigznes. Lūk, kāpēc: Plusi: spēle ir ļoti jautra, un atšķirībā no 1 un 2 tā lielākoties ir labākais, ko es teiktu. 3D formas izskatās ļoti forši, un jaunās atbloķējamās ādas ir tik jautras! Mīnusi: pārāk daudz reklāmu, kavēšanās un avārijas. Spēle avarē, jo es neesmu pārliecināts, vai kādam citam ir tāda pati problēma, bet tas mani izslēdz no spēles. Lūdzu, izlabojiet to pēc iespējas ātrāk ^-^
Patīk kartes, rakstzīmes, zonas, gandrīz viss! Bet ir tikai viena LIELA lieta, kas paceļ zvaigznes no 5 uz 3. VVG. GLITCH. Viņi ir VISUR. Ļaujiet man nosaukt dažus. Man riebjas, ka tas sāk glitching, kad man ir liels laukums. Es būšu gandrīz pabeidzis, kad MANĀ zemē sāks nārstot robotprogrammatūras. Mana zeme dažreiz šķiet pārgriezta uz pusēm vai ir atvērta. (Tas izraisa manu OKT.) Citā reizē es biju gandrīz pabeidzis, piemēram, 80%, tad VAIRĀK NEKĀ PUSE manas zemes pazūd, un es tieku nocirsta līdz 11%. LABOT ŠO PLZ.
Spēlējiet Paper.io 2 tiešsaistē bez maksas vietnē LittleGames. Paper.io 2 var spēlēt pārlūkprogrammā un mobilajā ierīcē bez maksas.
Manas spēles vidū tiek rādītas 15–30 sekunžu reklāmas, un dažreiz vairāk nekā 60% no manas segtās zemes pazūd bez iemesla. Spēle traucē uz sekundes daļu un uzplaukums, man paliek tikai 15% no tā, ko sākotnēji aptvēru. Turklāt tā ir jautra spēle, turklāt tā rada lielu atkarību, tikai vēlos, lai viņi varētu novērst šīs mazās žagas.
Tiešām laba un izklaidējoša spēle. Jāpievieno daudzslāņu bezsaistes un tiešsaistes režīms. Vairāk karšu un grūtāku karšu. Vajag jaunas ādas. Jums vajadzētu arī pievienot dažādus līmeņus ar noteiktām kartēm. Tāpat kā vieglas, vidējas, cietas kartes. Kopumā šī spēle ir pārsteidzoša, un man tā patīk. Es iesaku šo lietotni visiem pat mazākiem bērniem, jo tā ir patiešām viegli un vienkārši lietojama. Paldies, Eimija 😊
Meklējiet savu laimi un zeltieties, izmantojot Trilium un NFT Social Metaverse. Sāciet, izejot cauri tārpa caurumam vietnē alienworlds.io un sāciet ar ieguvi
Lielākoties man tas patika, lai gan ir daži trūkumi, no kuriem es nesapratu, ka, ja jūsu taka tiek trāpīta, jums ir sekundes daļa, lai atgrieztos savā teritorijā. Neskatoties uz lielāko problēmu, kas man ir, pēdējos trīs satelītus nevar atskaņot. Tiklīdz jūs ieejat, satelīts nav atrodams, lūdzu, izlabojiet to, lai es varētu pabeigt spēli.
Es ļoti gribēju, lai šī spēle patiktu, bet ir pārāk daudz reklāmu, pēc katra līmeņa ir reklāma, ja jūs zaudējat tikai pēc dažām sekundēm, ir reklāma. Tas pastāvīgi traucē un aizkavējas, kā arī sasalst, kamēr jūs spēlējat. Man tas vienmēr sasalst, ja man ir kādi vairāk nekā 50%. Es saņēmu 98,5%, un tas sastinga, tāpēc man bija jāaizver lietotne un jāatver tā vēlreiz un jāsāk no jauna. Dažas reizes, kad tas darbojas, tas nav slikti, taču tam ir nepieciešams daudz darba. Nelejupielādējiet šo lietotni
Fall.io - Race of Dino APK 1.3.4 App Lejupielādēt Android