Post by planmarbnantina on Mar 13, 2022 2:24:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Busuu: Learn German ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Busuu: Learn German IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods bezgalīgs resurss ▞▞▞
▞▞▞ Busuu: Learn German 2022 version ▞▞▞
Esot tik tālu, vienīgais, kas to varētu padarīt labāku, būtu alfabēts
2 ir mans mīļākais cipars 😀
Es nezinu, kāpēc, kad es vēlos praktizēt vācu valodas gramatiku, ir tikai četras tēmas, lai gan es jau esmu A2 līmenī un esmu iemācījies daudz vairāk nekā tikai šīs četras, lūdzu, izlabojiet to un es dotu piecas zvaigznes!
Ļoti forši, taču bezmaksas lietotne ir ierobežota
Busuu: Learn German Education tpx
Esmu to izmantojis kādu laiku un ļoti izbaudu nodarbības un vingrinājumus. Labs veids, kā iegūt vācu valodas pamatzināšanas... un jāpraktizējas!!!
Busuu: Learn German Izobraževanje iajs
Man patīk šī lietotne
Aa ļoti jauns lietotājs, man ļoti patīk šī lietotne...vienīgais iemesls, kāpēc šis nav 5 zvaigžņu vērtējums, ir tas, ka nodarbībās ir vietas, kurās tiek lūgts klausīties un ierakstīt to, ko dzirdat, taču tur nekā nav.. nekas netiek atskaņots, tāpēc jautājums ir atzīmēts nepareizi. Citādi līdz šim šis ir ļoti jauks mācību līdzeklis.
Labi paskrēju, šī lietotne ir lieliska, taču atradu vēl labāku lietotni
Vācu B2 saturs ir slikts, testi ir slikti, un manā Galaxy S tas laiku pa laikam avarē. Un tas nozīmē, ka jums ir jāprot angļu valoda. Pfuiii, ļoti slikti.
Viss ir paredzēts augstākās klases lietotājiem, padariet to apmaksātu jau no paša sākuma un netērējiet savu laiku
Neļaus man reģistrēties vai lejupielādēt Coarse 1, lai gan es to nopirku. Es vēlos, lai tas darbotos labāk. tas neļaus man lejupielādēt to, ko esmu jau iegādājies :/
Varētu būt labāk. Tas pārvietojas pārāk ātri
Diezgan labs veids, kā dzirdēt vācu valodu, bet nedaudz stingrs ar savu vingrinājumu izvēli. Skatīt iepriekš
Vai kādam vēl ir tāda problēma??
tā pati problēma tikai ar ainavu — man ir mazas rokas, tāpēc man to ir ļoti grūti izmantot. vai es varu mainīt iestatījumus? ja tā - paaugstinās reitingu.
Freeze Rider Pelihalli kmhh
Jūs nevarat veikt viktorīnas bez pārāk dārga ikmēneša abonementa, kas tiek prasīts katrai nodaļai. Tomēr man patīk rakstīšanas vingrinājumi (lai gan neviens nekad neiesniedz labojumus vācu valodā). LiveMocha ir līdzīgs, atskaitot abonēšanas modeli, taču tiem nav lietotnes. Ja viņi to darītu, es nedomāju, ka es to izmantotu. Man būtu lielāks kārdinājums iegādāties šo lietotni, ja tā būtu vienreizēja maksa. Šeit izmantotais modelis ir nedaudz novecojis.
Tiešām lielisks dizains un koncepcija. Nedaudz pārpildīts ar kļūdām un artefaktiem.
Pilns ar kļūdām. Kurss ir labs, lietotnes dizains ir skaists, bet lietotne labākajā gadījumā ir kļūdaina. Lietojumprogramma būs piemērota pirmajai nodarbībai/pārskatīšanai. Kad sākšu veikt otro nodarbību/pārskatīšanu, audio vairs neatskanēs. Nodarbība/pārskats arī iestrēgs pēc otrās reizes, tāpēc, ja es gribu veikt vairāk vingrinājumu, es nevaru, jo tas atkārtojas.
netiek sinhronizēts ar darbvirsmas vietni
Tajā ir daudz jēgpilnāku teikumu nekā Duolingo, kas varētu rasties sarunās reālajā dzīvē, taču man vairāk patīk Duolingo intuitīvā mācību sistēma, jo šķiet, ka vairāk atceros no tās videospēlei līdzīgiem vingrinājumiem. Šīs lietotnes vingrinājumi šķiet pārāk līdzīgi parastiem skolas vingrinājumiem.
ļoti noderīgs
Tā ir laba lietotne tādiem iesācējiem kā es, kuri vēlas izpētīt sajūtu, ko rada citu valodu apguve.
Busuu: Belajar bahasa Jerman Pendidikan zjz
Patiešām lieliska ideja, taču pārāk daudz kļūdu, lai es apsvērtu iespēju par to maksāt. piem. attēli, kurus jūs aprakstāt, tiek mainīti pēc iesniegšanas, kad tika parādīts rakstīšanas uzdevums franču valodā. Es arī neredzu, kā šajā lietotnē var skatīt savus paziņojumus. Arī daži padomi, kā likt cilvēkiem atzīmēt jūsu rakstīto (manuprāt, vācu valodas apguvējiem tas ir īpaši grūti). Man ļoti patīk, ka jūs varat tik viegli apmainīties ar valodu šajā jautājumā.
Es izmantoju dažas viņu valodas lietotnes. Dos priekšroku brīvākiem vārdiem un, iespējams, izceltu vārdus teikumā, kas tiek lasīts nākamajās nodaļās
Ne tikai tastatūras problēma netika novērsta, bet tagad tā arī avarē uzreiz pēc katra pēdējā testa pabeigšanas, neskaitot to kā nokārtoto, kā arī neskaitot pēdējo vingrinājumu kā nokārtotu. Esmu patiešām vīlusies galvenokārt pēc visa kursa iegādes, jūtoties tā, it kā būtu iztērējusi savu naudu.
Tas ir labāk nekā vidusmēra valodas skolotājs, taču tas arī mēdz jūs iepludināt pilnos teikumos, vispirms neinformējot par struktūru.
Man patīk lietotne un tas, ka mūsu vingrinājumu var labot tiem, kuriem tā ir dzimtā valoda. Gada maksa nav pārāk liela, un jūs joprojām varat mācīties bez maksas (lai gan dažas vienības nav bezmaksas). Man patika dialogi un tas , ka mēs mācāmies teikumus nevis atsevišķus vārdus !
Tā ir lieliska programma. Es iegādājos sākuma A1 sadaļu, lai turpinātu mācīties. Diemžēl otrajā ciparu sadaļā atzīmes sadaļa nedarbojas. Kā paskaidrots iepriekš, gramatikai šobrīd nav skaidrojuma (nav pārliecināts, vai tas ir vēlāk). Valodas zināšanas palīdz orientēties un no jauna apgūt valodu. Tas būtu 4 zvaigznes, ja viņi labotu šo līmeni (par ko es samaksāju).
Busuu: Learn German Izobraževanje iajs
Ļoti laba lietotne, tā man ļoti palīdzēja iemācīties tik daudz valodu un sarunāties ar citiem cilvēkiem un iegūt jaunus draugus
Kāpēc lielākā daļa mēs reģistrējamies lietotnes lietošanai, lai viņi varētu piekļūt mūsu tālrunim? Kamera, atrašanās vietas SMS un vairāk? Kāpēc jūs nevarētu izveidot lietotni, kas nevar piekļūt mūsu privātumam, mainīt jūsu veidus
labs darbs
Tas labi darbojas man un tam, kā es mācos.
Lielisks sākums citas valodas apguvei!!
Lieliska lietotne. Bet dažreiz audio iet pārāk ātri un nedzird vārdus, lūdzu, izlabojiet to.
Man tas ļoti patīk – viegli lietojams, soli pa solim progress, un man patīk pārskatīt citu cilvēku darbus, jo tas liek man justies kā ekspertam.
Man ir problēma ar šo lietotni! Es to uzskatīju par bezatbildīgu un prasu, lai apmācāmais sniegtu tādu pašu nozīmi kā tas, kas glabājas viņu datubāzē. Viņiem ir nepieciešams, lai norādītā nozīme būtu vienāda, un tajās ir saglabāta kartēšana 1 pret 1. Atvainojiet, bet tam nav nekāda sakara ar valodu apguvi. Es mācos vācu valodu. Lūdzu, pārskatiet šo jautājumu un parūpējieties par to
Apmācība nebija vērsta uz izrunu, un pēc tukšo daļu aizpildīšanas netika nodrošināti atbilstoši audio ieraksti.
Viss, ko es saņemu, ir tukšs ekrāns. Nekas cits.
LABĀK DULINGO, bet tad iekasē maksu par dažām nodarbībām
Labi lietojams
Busuu: ドイツ語学習 教育 xjf