Post by planmarbnantina on Mar 13, 2022 2:27:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clumsy Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clumsy Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kryštály generátora kódov ▞▞▞
▞▞▞ Clumsy Ninja 2022 version ▞▞▞
Keď som bol mladší, často som to hrával a páčilo sa mi to, ale zdá sa, že niečo pokazili, zdá sa, že tlačidlo nereaguje. Hodnotil by som to lepšie, ale tlačidlá nefungujú
Túto hru som rád hral, keď som bol mladší, je pekné vidieť, že aplikácia stále existuje, ale vždy, keď hru ukončím a vrátim sa k nej, postup sa vráti na úvod a návod. Super otravné.
Toto je super zábava! Najprv dostanete ninju, ktorý bude trénovať, môžete robiť úlohy, ak sú príliš ťažké, môžete ich preskočiť a mnoho ďalších vecí! Naozaj by som odporučil túto hru, najmä pre ľudí, ktorí radi ubližujú ninjom 😂
Hra je zábavná, ale pokrok sa vymaže vždy, keď hru zavriem, a je to dosť nepríjemné, keď ste urobili taký pokrok, len aby ste ho stratili
Zažil som túto chybu, ktorá resetuje váš stav hráča na úroveň 1. Týmto spôsobom som stratil štyri týždne práce.
Túto hru som miloval, ale neexistuje spôsob, ako prejsť cez stránku T&C, s ktorou musíte súhlasiť, ale nemôžete na to kliknúť.
Krásna hra are ninju ho bijem je sranda
Táto hra bola mojím detstvom, ale nikdy sa neukladá a nemôžem správne stláčať tlačidlá. Prosím opravte to 🙏
Miloval som túto hru a pamätám si, že som ju hral, keď som bol mladší. Ale kvôli niektorým nedávnym chybám bol môj postup vymazaný! Videl som ďalšie recenzie, ktoré tiež hovoria, že sa im to stalo, a naozaj dúfam, že to opravíte. Hodnotil by som 5 hviezdičkami, keby som nebol pre tento problém
Niekedy to doslova prestane fungovať, ale pred tým 5-hviezdičkový mrhač času žiadna lož.
Úžasná hra. Hlavným problémom je, že keď Clumsy robí špeciálne pohyby (Kira ich robí veľa), hra veľmi zaostáva... Opravte oneskorenie. Čo sa deje s knihou ninja časť 4? Väčšinou je zamknuté. Keď na balónik kliknete, aby ste ho vyhodili, hra stále označí zem tak, aby tam ninja kráčal. Bolo by chladnejšie, keby po dokončení príbehových misií existovalo nekonečné množstvo náhodných misií.
•⊙Musím povedať, že toto je určite jedna z najlepších hier, na ktorú sa autor snažil!♡ Spôsob, akým môžete trénovať a komunikovať s ninjom, ma napĺňa SPOKOJNOSŤOU! Mal som nápad, kde by ste si mohli vytvoriť vlastného ninju, s ktorým by ste mohli trénovať a hrať sa s ním. Skvelá práca na hre! Zaslúžiš si to! (V skutočnosti som dieťa. Nie som dospelý. :/)⊙•
Clumsy Ninja Pustolovske igre pmdc
Milujem túto aplikáciu, pretože je ako záhada a milujem záhady a je tiež zábavná a nie je tu veľa reklám, ale dôvod, prečo jej dávam štyri hviezdičky, pretože vás núti použiť všetky svoje drahokamy na jednu vec, aj keď sa pokúšate zachrániť svoje drahokamy ok končím. Ďakujem
Táto hra je zábavná a ninja sú tak roztomilí, ale jedna vec nie je v poriadku s vašou aplikáciou, ktorú som hral na úroveň 17 a zajtra ráno som sa zobudil a hral som ju, reštartoval moju úroveň a všetko, takže mi je to jedno a hrám ešte raz a znova ráno som sa znova prebudil a skúsil som hrať a znova sa to reštartovalo, takže teraz túto hru nenávidím.
Túto hru som miloval, keď som bol mladší, takže hrať ju znova bolo skvelé. Už to však neukladá váš pokrok, vždy keď otvorím aplikáciu, musím začať od začiatku.
Keď zapnem zapnem mama mobil tak to musím hrať od zaciatku. 😭😮😱😱
po poslednej aktualizácii úplne nehrateľné, celá hra je pomalá, ako keby rýchlosť bola na 80% nie na 100.
Dobre, mal som túto hru na svojom starom telefóne a myslel som si, že by bolo zábavné si ju znova stiahnuť. Nemôžem však prejsť cez obrazovku „Zmluvné podmienky“ a „Zásady ochrany osobných údajov“. Hovorí, že stlačiť pokračovať v súhlase, ale stlačenie vedie iba späť k zásadám ochrany osobných údajov a podmienkam služby. Nikde tam nemôžem nájsť niečo, čo by som stlačil na spustenie hry. Som trochu frustrovaný, ale rád by som zmenil svoju recenziu, keď to bude opravené.
zakaždým, keď hru zavriem, stratím všetok svoj postup
Milujem túto hru, ale neznášam, keď neukladá dáta
Bola to úžasná hra z detstva, no zakaždým sa resetuje. Nikdy nešetrí. Opravte chybu, prosím
Nemôžem ani hrať tú prekliatu hru – na začiatku sa objaví vyskakovacie okno, v ktorom sa hovorí „kliknutím na pokračovať, súhlasíte s podmienkami a službami“, myslí si to, ptovacy policy. Keď kliknem na pokračovať, aby som skutočne hral hru, zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky sa neustále objavujú! Keď ich zavriem, stále sa to opakuje. Táto prekliata hra je práve taká – hlúpa a prekliata.
Clumsy Ninja Pustolovske igre pmdc
Túto hru absolútne milujem. Ale bohužiaľ vždy, keď hru opustím a vrátim sa do nej, aby som pokračoval v pokroku, uvedomím si, že sa resetovala. To ma neskutočne rozčuľuje. Ak sa tento problém vyrieši, dám 5 hviezdičiek.
Veľmi dobrá hra. Grafika je dobrá. Aj dej je dobrý. Môžete si tiež kúpiť zábavnú vec na hranie s ninjom. Je tam aj vtipná scéna. Je toho veľa. Môžete ich aj mučiť😈. Veľmi dobrá hrateľnosť. Odporučiť. Stiahne ďalšie aplikácie z tohto štúdia.🖒. Len tak ďalej
Odkedy sa hra aktualizovala, zakaždým, keď hrám s položkou, ktorú som zvládla, nedostávam za ňu peniaze! Chýbajú mi tisíce mincí! okrem toho sa mi tá hra páči, ale chcem to opraviť
Clumsy Ninja ጀብዱ bwuu
Meet new PLATFORMER game Little Ninja the little plump clumsy guy who wants to be a ninja!
Kúpil som si toľko drahokamov pre túto hru vždy, keď zatvorím aplikáciu, musím začať na prvej úrovni odznova Bol som 30 lvl teraz nie som a som pripojený k svojmu hernému účtu, čo sa deje
Táto hra je úprimne ÚŽASNÁ!! Páči sa mi, ako rastie lepšie a lepšie na rôznych tréningových cvičeniach alebo keď robí rôzne vysoké päťky, je to také roztomilé! Jediná vec, ktorá sa mi nepáči, je, keď zadáte úlohu trénovať s iným objektom...ale musíte sa dostať na ďalšiu úroveň, aby ste mohli trénovať s týmto objektom...keď ste práve prešli úrovňou..ale okrem toho. .JE TO ÚŽASNÉ!!
Piatková porcia Android aplikácií 87.
Na začiatku to je blbosť neviem ake je to v strede ale premna***
Clumsy Ninja ጀብዱ bwuu
keď som bol malý hrám tú hru tak veľmi mi chýba táto hra je to moja obľúbená hra a hľadám len dobrú hru a vidím tú hru a stiahol som si ju.....🥺
Túto hru som hrával stále ako dieťa na svojom iPode touch a rozhodol som sa, že si ju zahrám znova kvôli starým časom. Keď som to prešiel, nostalgia ma zasiahla ako nákladné auto a hra je taká dobrá, ako si ju pamätám (pravdepodobne kvôli nostalgickým okuliarom). Celkovo vzaté, dobrá hra a pekná prechádzka po uličke spomienok
Nnnnnnajvacsia blbost! Zapnem a nejde!
Dolphin Emulator 街機 fqh
Táto hra je zábavná! Ale môže to byť nuda. Hra je veľmi dobre spracovaná! Je to zábavné. Zábava. A keď sa dostanete dostatočne vysoko. Budete môcť byť dievčaťom na obrázku. Nedostal som sa tam ale. Zastavil som sa na úrovni 11, neviem prečo, ale bola to zábava, kým to trvalo! Dúfam, že sa vám táto hra bude páčiť.